O nama


Credo d.o.o. je savremeno preduzeće koje je osnovano 7. marta 2001. godine u Vranju. Razvijalo se iz godine u godinu i još uvek se razvija u skladu sa modernim zahtevima i trendovima tržišta.

Credo d.o.o. se bavi projektovanjem i izvođenjem radova na polju elektroinstalacija i građevine. Danas se može pohvaliti podatkom da je jedno od naprednijih i vodećih srednjih preduzeća koje može odgovoriti na najsloženije zahteve tržišta.

Kvalifikacionu strukturu preduzeća čini tim ljudi od 151 zaposlenih, koji svojim iskustvom, znanjem, timskim radom i pre svega organizacionim sposobnostima utiču kako na sadašnji tako i na svaki budući manji ili veći poslovni izazov i njegovu realizaciju. Naš tim stučnjaka čine:

Preduzeće je u predhodnom periodu poslovalo uz konstantno povećanje broja zaposlenih, poslovnog prihoda i poslovnog dobitka. U 2004. i 2005. godini nalazilo se na 4.mestu, 2006. i 2007. godine na 3. mestu, a u 2008.godini na 2.mestu po poslovnom dobitku firmi rangiranih u časopisu BIZNIS&FINANSIJE – BIZNIS TOP za Pčinjski region.

Credo d.o.o. danas ima poslovne jedinice u Vranju, Nišu i u Beogradu. Projektovali smo i realizovali veliki broj objekata različitih namena, u skladu sa stručnošću našeg tima i njihovim ličnim i udruženim sposobnostima i licencama. Zadovoljstvo investitora i korisnika prostora nakon završenog posla, što pokazuju i brojne preporuke i diplome, dalja nam je smernica i dalji putokaz u radu. Na kraju, preko 400.000 m2 izvedenih objekta u garantovanom roku i kvalitetu su naša najbolja preporuka.